Jeugdorkest in coronatijd

Als je niet samen kunt zijn om muziek te maken, moet er een andere manier gevonden worden om toch samen muziek te maken. Eén van onze muzikanten heeft zich verdiept in het maken van een samenspeelfilmpje. Na het bestuderen van de nodige filmpjes en het software gebruik bleek het uiteindelijk nog een heel gepuzzel om eerst een clicktrack (meespeelstuk) te maken van de stukken, daarna uitleg te geven aan de muzikanten om een juiste opname te maken, vervolgens de muziek onder elkaar te zetten én de filmpjes goed onder elkaar te zetten en ook nog leuk te rangschikken. En als laatste het muziekbestand en het filmbestand aan elkaar te koppelen. Zonder medewerking van de muzikanten en hun ouders was dit natuurlijk niet gelukt. Dank daarvoor.

Willen jullie ook meegenieten van deze mooie opnames, dit kan via de linkjes. Cheerleader en Brasil

56mp

68uU

de-harmony-150314-5 p1240615 img-20170506-wa0006 5 cimg5517 p1140707