The Phantom of the Opera terug in Winschoten?

Ben Cramer Dat lijkt op 15 februari 2014 te gaan gebeuren wanneer Ben Cramer zijn medewerking verleent aan het jaarlijks concert van C.M.V. De Harmonie.

Natuurlijk zingt Ben deze avond het thema uit de musical “the Phantom” maar ook andere bekende hits als “New York, New York “en “Eloise” zullen niet ontbreken. En wat te denken van “Hij was maar een clown” ? Alle nummers onder begeleiding van De Harmonie.

Naast deze fantastische nummers samen met Ben zal De Harmonie ook  andere bekende muziekstukken ten gehore brengen. Het belooft een heel mooie avond te worden waarvoor u nu alvast kaarten kunt reserveren door een mail te sturen naar : bestuur@harmoniewinschoten.nl

dodenherdenking_foto10 176-p1180114 mg_3803 img_2275 IMG_0741-min jubileumconcert7