Zoek Evenementen

december 17 @ 16:00 - 17:15
Vennekerk Winschoten, + Google Maps
Gratis

Op zondagmiddag 17 december geeft de Harmonie traditiegetrouw een kerstconcert in de Vennekerk. Het gospelkoor Cantanova uit Borger zal afwisselend met het orkest het concert vullen met hun liederen. Tijdens het concert zullen sfeervolle, bekende en minder bekende, kerstliederen worden gezongen en gespeeld.

Kerstnachtdienst Finsterwolde

december 24 @ 21:30 - 22:45
Unnamed Venue Finsterwolde , + Google Maps

Op kerstavond 24 december zal, naast de CantoRei,  een ensemble van de Harmonie haar medewerking verlenen aan de kerstnachtdienst welke wordt gehouden in de kerk te Finsterwolde. De aanvang van de dienst is om 21.30 uur.

Eerste Kerstdag 25 december

december 25 @ 09:30 - 10:45
Vennekerk Winschoten, + Google Maps

Op eerste Kerstdagmorgen  zal de Harmonie haar medewerking verlenen aan de kerkdienst van de PGW in de Vennekerk. De Harmonie zal begeleiden bij de samenzang en daarnaast enkele kerststukken spelen.

maart 2018

10 maart Voorjaarsconcert “Springtime” mmv Albatros

10 maart 2018 @ 20:00 - 22:30
Vennekerk, Venne
Winschoten,
+ Google Maps

Op zaterdagavond 10 maart geeft de Harmonie een voorjaarsconcert. Dit jaar viert CMV de Harmonie haar 65 jarig bestaan en daarom wordt het concert groots opgezet. Het concert draagt de naam "Springtime". Het Groninger mannenkoor Albatros uit Nieuwe Pekela zal hieraan zijn medewerking verlenen. Het belooft een zeer gevarieerd programma te worden. Het concert wordt gegeven in de Vennekerk.

april 2018

Medewerking kerkdienst 1e Paasdag

1 april 2018 @ 09:30 - 10:30
Vennekerk, Venne 152
Winschoten, 9671 EX
+ Google Maps

Op 1e Paasdag,1 april, zal de Harmonie haar medewerking verlenen aan de kerkdienst van de Protestantse Gemeente Winschoten welke wordt gehouden in de Vennekerk.

mei 2018

Miniconcert Old Wolde

2 mei 2018 @ 19:30 - 21:00
Olde Wolde Winschoten, + Google Maps
Gratis

Op woensdagavond 2 mei 2018 geeft CMV de Harmonie een concert in het verpleeghuis Old Wolde. Bij dit concert zijn zowel de bewoners als ook overige belangstellenden van harte welkom.

+ Exporteer Evenementen