Zoek Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

november 2018

Jubileumconcert “Muziek van Operette, Musical tot Top 2000!” 23 november in Cultuurhuis De Klinker

november 23 @ 20:15 - 22:45
Cultuurhuis de Klinker Winschoten , + Google Maps
€ 12.50

Op vrijdagavond 23 november sluit De Harmonie haar jubileumjaar af met een concert in theater De Klinker. Met medewerking van musicalsterren Hilke Bierman en Gerben Grimmius worden bekende musicals gespeeld en gezongen. Daarbij ook het operettekoor Amicitia uit Winschoten voor operette melodieën en klassieke hits. Voeg daarbij populaire muziek en je hebt een programma met een ‘knipoog’ naar de jaarlijkse concerten op het Vrijthof in Maastricht. Een concert om niet te missen.

Meer weten »
december 2018

Kerstconcert mmv gospelkoor Joyce zondag 16 december

december 16 @ 16:00 - 17:15
Vennekerk, De Venne
Winschoten,
Gratis

Op zondagmiddag 16 december geeft De Harmonie traditiegetrouw een kerstconcert in de Vennekerk, dit jaar samen met het gospelkoor Joyce. Tijdens dit concert zullen vele mooie, bekende en nieuwe kerstliederen worden gespeeld en gezongen. Dit concert is gratis toegankelijk.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen