Zoek Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

november 2018

Jubileumconcert “Muziek van Operette, Musical tot Top 2000!” 23 november in Cultuurhuis De Klinker

november 23 @ 20:15 - 22:45
Cultuurhuis de Klinker Winschoten , + Google Maps
€ 12.50

Op vrijdagavond 23 november sluit De Harmonie haar jubileumjaar af met een concert in theater De Klinker. Met medewerking van musicalsterren Hilke Bierman en Gerben Grimmius worden bekende musicals gespeeld en gezongen. Daarbij ook het operettekoor Amicitia uit Winschoten voor operette melodieën en klassieke hits. Voeg daarbij populaire muziek en je hebt een programma met een ‘knipoog’ naar de jaarlijkse concerten op het Vrijthof in Maastricht. Een concert om niet te missen.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen
dodenherdenking_foto2 dodenherdenking_foto3 dodenherdenking_foto4 img_2276 p1240597-2 20180622_152041