Zoek Evenementen

mei 2 @ 19:30 - 21:00
Olde Wolde Winschoten, + Google Maps
Gratis

Op woensdagavond 2 mei 2018 geeft CMV de Harmonie een concert in het verpleeghuis Old Wolde. Bij dit concert zijn zowel de bewoners als ook overige belangstellenden van harte welkom.

Dodenherdenking 4 mei

mei 4 @ 19:30 - 20:30
Monument Zuiderveen, Zuiderveen
Winschoten, Nederland
+ Google Maps

Op 4 mei verleent CMV de Harmonie haar medewerking aan de jaarlijkse dodenherdenking welke plaats vindt bij het monument aan het Zuiderveen.

Bevrijdingsfestival 5 mei Winschoten

mei 5 @ 10:00 - 12:00
Garst / Sint Vitusholt Winschoten, + Google Maps

Op 5 mei wordt er een groots bevrijdingsfestival georganiseerd in het centrum van Winschoten. Het programma is bestemd voor jong en oud en vindt verspreid over de dag plaats. De Harmonie zal deze dag 's ochtends haar medewerking verlenen en zal muziekstukken spelen waar vrijheid/bevrijding in zullen doorklinken.

Herdenking / viering Slag om Heiligerlee 23 mei

mei 23 @ 12:30 - 13:15

Op woensdagochtend worden de feestelijkheden rondom de herdenking/ viering van de slag om Heiligerlee geopend tijdens een kranslegging bij het monument van Graaf Adolf. Muzikanten van De Harmonie en Prins Hendrik zullen de muzikale bijdrage verzorgen met onder andere het spelen van het Wilhelmus.

november 2018

Jubileumconcert “Muziek van Operette, Musical tot Top 2000!” 23 november in Cultuurhuis De Klinker

november 23 @ 20:15 - 22:45
Cultuurhuis de Klinker Winschoten , + Google Maps
€ 12.50

Op vrijdagavond 23 november sluit De Harmonie haar jubileumjaar af met een concert in theater De Klinker. Met medewerking van musicalsterren Hilke Bierman en Gerben Grimmius worden bekende musicals gespeeld en gezongen. Daarbij ook het operettekoor Amicitia uit Winschoten voor operette melodieën en klassieke hits. Voeg daarbij populaire muziek en je hebt een programma met een ‘knipoog’ naar de jaarlijkse concerten op het Vrijthof in Maastricht. Een concert om niet te missen.

december 2018

Kerstconcert mmv gospelkoor Joyce zondag 16 december

december 16 @ 16:00 - 17:15
Vennekerk, De Venne
Winschoten,
+ Google Maps
Gratis

Op zondagmiddag 16 december geeft De Harmonie traditiegetrouw een kerstconcert in de Vennekerk, dit jaar samen met het gospelkoor Joyce. Tijdens dit concert zullen vele mooie, bekende en nieuwe kerstliederen worden gespeeld en gezongen. Dit concert is gratis toegankelijk.

+ Exporteer Evenementen
dodenherdenking_foto5 cimg5513 p1230438-2 p1240615 cimg5494 01-harmonie-in-arnhem-1-juni-2013-molens-04-zonder-lijst