Zoek Evenementen

Vennekerk, Venne
Winschoten,
+ Google Maps

Op zaterdagavond 10 maart geeft de Harmonie een voorjaarsconcert. Dit jaar viert CMV de Harmonie haar 65 jarig bestaan en daarom wordt het concert groots opgezet. Het concert draagt de naam "Springtime". Het Groninger mannenkoor Albatros uit Nieuwe Pekela zal hieraan zijn medewerking verlenen. Het belooft een zeer gevarieerd programma te worden. Het concert wordt gegeven in de Vennekerk.

april 2018

Medewerking kerkdienst 1e Paasdag

april 1 @ 09:30 - 10:30
Vennekerk, Venne 152
Winschoten, 9671 EX
+ Google Maps

Op 1e Paasdag,1 april, zal de Harmonie haar medewerking verlenen aan de kerkdienst van de Protestantse Gemeente Winschoten welke wordt gehouden in de Vennekerk.

mei 2018

Miniconcert Old Wolde

mei 2 @ 19:30 - 21:00
Olde Wolde Winschoten, + Google Maps
Gratis

Op woensdagavond 2 mei 2018 geeft CMV de Harmonie een concert in het verpleeghuis Old Wolde. Bij dit concert zijn zowel de bewoners als ook overige belangstellenden van harte welkom.

Dodenherdenking 4 mei

mei 4 @ 19:30 - 20:30
Monument Zuiderveen, Zuiderveen
Winschoten, Nederland
+ Google Maps

Op 4 mei verleent CMV de Harmonie haar medewerking aan de jaarlijkse dodenherdenking welke plaats vindt bij het monument aan het Zuiderveen.

Bevrijdingsfestival 5 mei Winschoten

mei 5 @ 10:00 - 12:00
Garst / Sint Vitusholt Winschoten, + Google Maps

Op 5 mei wordt er een groots bevrijdingsfestival georganiseerd in het centrum van Winschoten. Het programma is bestemd voor jong en oud en vindt verspreid over de dag plaats. De Harmonie zal deze dag 's ochtends haar medewerking verlenen en zal muziekstukken spelen waarin vrijheid/bevrijding in zullen doorklinken.

+ Exporteer Evenementen
dodenherdenking_foto8 openhuis1 mg_3726-2 mg_3782 p1230438-2 img_2893