Reserveren voor één van onze concerten? Dat kan eenvoudig via het online reserveringsformulier.

• Dit evenement is voorbij.

Scholenproject “de Vossenburcht”

oktober 29 - november 26

Vanaf vrijdagmiddag 29 oktober zal er op de Vossenburchtschool weer een scholenproject plaatsvinden. De leerlingen van de groepen 5 en 6 zullen dan gedurende vier weken kennismaken met, en leren spelen op een blaasinstrument. De lessen worden gegeven door Wim Westerman, muziekleraar aan de muziekschool in Winschoten.
CMV De Harmonie stelt de muziekinstrumenten ter beschikking en er zullen vrijwilligers van De Harmonie bij aanwezig zijn om extra hulp en ondersteuning te bieden. De Harmonie probeert op deze manier leerlingen enthousiast te maken voor het leren bespelen van een blaasinstrument én via deze weg nieuwe jonge muzikanten te kunnen verwelkomen bij de vereniging.

Begin:
oktober 29