Reserveren voor één van onze concerten? Dat kan eenvoudig via het online reserveringsformulier.

Weergaven navigatie

Agenda weergaven navigatie

Vandaag

Concours Hoogeveen 23 november 2019

de Tamboer Hoogeveen

Op zaterdag 23 november zal CMV "De Harmonie" meedoen aan het concours welke wordt gehouden in de Tamboer te Hoogeveen.

Kerstconcert 22 december 2019

St. Martinuskirche Haren Duitsland

Op zondagmiddag 22 december geeft "De Harmonie", samen met het mannenkoor Concordia onder leiding van Georg Kühn, een kerstconcert in de mooie, gerestaureerde Sint Martinuskirche in Haren, Duitsland. Tijdens dit concert zullen zang en muziek elkaar afwisselen en zullen sfeervolle  en …

Kerstconcert 22 december 2019 Read More »

Kerstnachtdienst 24 december 2019

Vennekerk Venne 152, Winschoten

Op Kerstavond 24 december zal een ensemble van  "De Harmonie" haar medewerking verlenen tijdens de dienst van de IKEP. Deze dienst wordt gehouden in de Vennekerk.

Eerste Kerstdag

Vennekerk Venne 152, Winschoten

Op woensdagochtend 25 december zal "De Harmonie" haar medewerking verlenen tijdens de Eredienst in de Vennekerk. Op deze ochtend zal "De Harmonie" de te zingen liederen begeleiden en daarnaast een aantal Kerstliederen spelen.

Vier5mei concert gaat niet door

Cultuurhuis de Klinker Winschoten

Het Vier5Mei bevrijdingsconcert welke De Harmonie uit Winschoten en Prins Hendrik uit Scheemda gezamenlijk wilden organiseren en geven in Cultuurhuis De Klinker komt te vervallen.  

Wandelweekend Westerwolde gaat niet door.

Helaas gaat het geplande wandelweekend, waar ons jeugdorkest ergens aan de route de wandelaars een muzikaal onthaal wilde bieden, op zaterdag 20 en zondag 21 juni niet door.

Scholenproject “de Vossenburcht”

Basisschool de Vossenburcht Jachtlaan 17, Winschoten, Groningen

Vanaf vrijdagmiddag 29 oktober zal er op de Vossenburchtschool weer een scholenproject plaatsvinden. De leerlingen van de groepen 5 en 6 zullen dan gedurende vier weken kennismaken met, en leren spelen op een blaasinstrument. De lessen worden gegeven door Wim …

Scholenproject “de Vossenburcht” Read More »