Streetband de Klinkers

IMG-20170902-WA0021
Streetband de Klinkers wordt gevormd door leden van de Harmonie en muzikanten die voorheen bij de Harmonihebben gespeeld’.

Streetband de Klinkers is het enige echte dweilorkest van Winschoten. De streetband is al vele jaren actief en speelt populaire en toegankelijke muziek. De streetband treedt regelmatig op in winkelcentra, tijdens evenementen als De Run, de nacht van Winschoten, de nacht van Groningen, de 4 Mijl, tijdens sportevenementen als wielerrondes, Concours Hippique Zuidbroek en tijdens andere gelegenheden als verjaardagen, jubilea etc.

Ga naar de website van De Klinkers >>

zwarte_pietenbandZwarte Pietenband
De Klinkers zijn in de koude dagen van het jaar als zwarte pietenband actief, onder andere elk jaar in het Duitse Emden, waar de Sinterklaasintocht van het Nederlands Consulaat wordt opgevrolijkt door de Schwarze Pieten Kapelle. Ook tijdens kerstmarkten wordt met een speciaal kerstrepertoire opgetreden.

dodenherdenking_foto9 122-img_8405 mg_3815 20170505_194202 p1140684 cimg5509